Heb je een leuk feestje op de planning waar je heen moet, maar heb je niet veel tijd om je klaar te maken? Dan kun je met deze tips binnen no time klaar staan op het feestje. Je wilt er namelijk wel leuk en verzorgd uitzien en als je maar vijf minuten hebt, is er alsnog genoeg tijd om je mooi te maken. Lees hieronder de tips en gebruik ze om er mooi uit te zien voor een feestje.

Haarverzorging

Allereerst is het belangrijk om je haar te doen, je kunt ervoor kiezen om je haar vast te doen. Nog gemakkelijker is om een beetje volumepoeder te gebruiken. Doe een klein beetje volumepoeder op je hand en breng het vervolgens in je haar, of doe rechtstreeks wat volumepoeder in het haar. Hierdoor hoef je je haar niet te stijlen of te krullen voor meer volume, je kunt namelijk met volumepoeder binnen no time volume in je haar krijgen. Wel is het belangrijk om de poeder te gebruiken wanneer je haar droog is en ook moet je het niet op de hoofdhuid aanbrengen maar in de aanzet. Zo heb je veel volume en kun je de hele avond door.

Maak jouw feestlook compleet door een haarband in het haar te dragen. Een haarband in combinatie met de volumineuze look zal nét dat ene extraatje aan jouw kapsel geven, waardoor het lijkt alsof je veel moeite in jouw haar hebt gestoken.

Make-up

Als tweede is het belangrijk om natuurlijk make-up op je gezicht aan te brengen voor een verfrissende uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een extra-black mascara, waardoor jouw ogen nóg beter uitkomen. Ook een goede lipstick kan je look helemaal veranderen. Breng vervolgens nog wat concealer aan onder de ogen en wat blush op de wangen, en je bent klaar om de deur uit te gaan. Make-up is overigens niet nodig om de deur uit te gaan, maar je kunt jezelf altijd een stuk zelfverzekerder voelen door middel van een beetje plamuur.

Kleding

Als laatste is het handig om een goede outfit uit te kiezen voor het feestje. Een handige tip hiervoor is om de outfit alvast klaar te leggen, zodat je het alleen maar aan hoeft te trekken. Denk hierbij aan een supermooie jurk of een leuke broek met een goede top. Ook schoenen zijn in een outfit niet te missen. Het ligt er natuurlijk aan wat voor feest je hebt, maar hakken zijn altijd mooi. Ook sneakers kunnen goed staan onder een mooie outfit. Om je outfit echt helemaal af te maken, kun je gebruik maken van mooie accessoires. Denk hierbij aan kettingen, armbandjes, ringen en mooie oorbellen. Ook een mooie tas kan een ware finishing touch zijn.