De muziekindustrie kan aardig wat geld opleveren. Dit heeft Rihanna in levende lijven ondervonden. Zo scoorde ze onder meer grote hits met Umbrella, Love the way you lie, Pon de replay, SOS en Unfaithful die je ongetwijfeld zult kennen. Inmiddels behoort Rihanna tot één van de rijkste vrouwelijke artiesten ter wereld. Toch heeft ze haar vermogen van 600 miljoen dollar niet alleen met zingen opgebouwd, maar is ze veel meer dan enkel een zangeres. Ze heeft zich namelijk ook ontwikkelt tot ware zakenvrouw. Zo heeft ze een groot gedeelte van haar vermogen te danken aan haar eigen cosmetica bedrijf Fenty.

Verdiensten in de modewereld

Rihanna is tevens al verscheidene jaren actief in de modewereld. Zo dacht ze mee met de grote modemerken en startte ze uiteindelijk ook met het ontwerpen van eigen lijnen. Zo behaalde ze groot succes met een lingerie lijn. De voornaamste reden van het succes was het feit dat deze werd gemaakt voor vrouwen met verschillende huidskleuren en maten. De aankomende jaren kan Rihanna nog vele dollars er bij verwachten op haar bankrekening. Ze heeft namelijk een eigen modelijn gelanceerd in samenwerking met LVMH, het grootste conglomeraat aan luxeproducten te wereld. 

Een icoon

Inmiddels kunnen we rustig zeggen dat Rihanna een waar icoon is op zowel het gebied van muziek, mode en beauty. Ze vertrok als 16 jarig meisje vanuit Barbados naar Amerika om haar droom te volgen en kijk eens waar het haar nu gebracht heeft. Echter zal ze haar roots nooit vergeten. Ze is ambassadeur van Barbados en keert nog regelmatig terug naar deze plek om onder meer Kadooment Day te vieren in de meest adembenemende outfits. Tijdens deze feestweek wordt het einde van de oogst van het suikerriet gevierd.