De Nintendo Switch is een handige handheld game console, die je ook op je TV kan aansluiten. Deze flexibiliteit maakt de Switch aantrekkelijk voor veel gamers. Ook maakt Nintendo al jaar en dag top games. Wie kent de Super Mario of Zelda nou niet? De Nintendo Switch is niet duur als je het vergelijkt met concurrerende consoles, en is uitermate geschikt voor alle leeftijden.

Super Mario & Zelda


Mario blijft ongekend populair onder de gamers. Voor de oudere gamers is het vooral nostalgisch, maar ook de jongere spelers genieten van de nieuwere versies. Denk aan Super Mario Kart, en Super Mario Odyssey en Super Smash Bro´s.
Een andere legendarische held is Zelda. Zij is een super heldin die de speler meeneemt naar een fantastisch ontworpen fantasiewereld. In de nieuwste versie zijn de graphics verbluffend en kan je in alle richtingen bewegen. Breath of the Wild is ongeëvenaard.

2 voor de prijs van 1


De nieuwprijs ligt zo rond de €400. Dat is natuurlijk niet goedkoop. Wel heb je dan eigenlijk twee game consoles in één. Je kan de console op je televisie aansluiten, of je kan hem als handheld gebruiken. Handig als je op vakantie gaat, of even in een andere ruimte wilt gaan zitten. Er zitten joysticks bij zodat je met een aantal vrienden tegelijk kan spelen.

Fun voor iedereen

Nintendo games zijn er voor alle leeftijden. Van de allerkleinsten tot de senioren. De Nintendo Switch is heel intuïtief in het gebruik, en daarom zal iedereen in de familie de console prima kunnen gebruiken. Ouders kunnen specifieke controles instellen, zodat de kinderen niet alle spellen kunnen spelen, of te lang achter elkaar. Zo blijft het gamen leuk, en kan je als ouder je kind met een gerust hart een Nintendo Switch geven.